Qashqai-Passion.nl

General Passion Category => Uitvoeringen => Topic gestart door: T&T op september 03, 2019, 18:53:48 pm

Titel: Juke 2019
Bericht door: T&T op september 03, 2019, 18:53:48 pm
https://www.youtube.com/watch?v=x_qstKOCxSY

3 september 2019

Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden. Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover.

Dat het karakteristieke design van de eerste generatie Nissan JUKE in de smaak valt bij Europese consumenten bewijzen de bijna een miljoen exemplaren die inmiddels in Europa op de weg rijden. Ook de nieuwe generatie JUKE – die Nissan vandaag tegelijkertijd onthult in Londen, Parijs, Milaan, Barcelona en Keulen – is speciaal ontwikkeld voor de Europese consument die in het crossover-segment veel waarde hecht aan design, technologie, prestaties en gebruiksgemak. Dankzij ProPILOT en opmerkelijke connectiviteit, brengt de JUKE Nissan Intelligent Mobility een stap verder.

‘De Nissan JUKE heeft zijn identiteit behouden en biedt nog meer karakter plus opwindende prestaties. De geavanceerde technologie sluit hierbij perfect

aan op de behoeften van bestuurders”, zegt Ponz Pandikuthira, Vicepresident Product Planning bij Nissan Europe. “Het nieuwe design en rijplezier dat de nieuwe Nissan JUKE biedt, spreken zonder twijfel het groeiende aantal consumenten aan dat in de markt is voor een compacte crossover. De Nissan JUKE is volwassen geworden, maar zonder de eigenschappen te hebben verloren die hem zo bijzonder maken.’

(https://i.ibb.co/SyDs4sh/51-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/c3KgSgG)

Krachtig design
De Nissan JUKE is de nieuwe benchmark in het B-crossover-segment, met grotere afmetingen, een krachtig design, in het oog springende 19-inch lichtmetalen velgen en spannende coupélijnen met ‘zwevend dak’. Gebleven zijn de kenmerkende ronde koplampen die voortaan standaard zijn uitgerust met full LED-verlichting. Samen met de nieuwe Y-vormige designsignatuur – die kracht wordt bijgezet door Nissans V-Motion grille – geven ze de voorzijde van de Nissan JUKE een heel herkenbare uitstraling.
De Nissan JUKE wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren waaronder de nieuwe metallic lakkleur Fuji Sunset Red.

De nieuwe Nissan JUKE biedt meer ruimte voor zowel inzittenden als hun bagage. De knieruimte op de achterbank nam met 5,8 centimeter toe terwijl de hoofdruimte hier met 1,1 centimeter groeide. De bagageruimte is 422 liter groot, een toename van 20 procent. Het nieuwe stijlvolle en comfortabele interieur biedt een verbeterde rijderspositie, meer ruimte achterin, een gebruiksvriendelijkere bediening en meer opbergingsmogelijkheden. Nieuwe, zacht aanvoelende materialen op het dashboard, de deurpanelen en in de voetenruimte geven een behaaglijk gevoel van luxe, wat wordt versterkt door de standaard sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun. Deze zijn optioneel te bekleden met leder dan wel Alcantara®.

Met het nieuwe uitrustingsniveau N-Design kunnen consumenten hun nieuwe Nissan JUKE naar eigen smaak aanpassen. Voor het dak, de rest van de carrosserie en het interieur zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk die het premium, sportieve en stadse karakter van de auto benadrukken. Verdere personalisatie is mogelijk met speciale bumper-inserts, zijskirts en exclusieve 19-inch lichtmetalen velgen.

(https://i.ibb.co/nrfyTfh/09-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/SN0g20q)

Compact en lichter
De nieuwe Nissan JUKE voelt prettig direct aan maar is desondanks gegroeid in vergelijking tot zijn voorganger. De lengte, hoogte en breedte bedragen respectievelijk 4,210 millimeter, 1.595 millimeter en 1.800 millimeter. Hierdoor biedt de nieuwe Nissan JUKE meer interieurruimte terwijl hij toch compact gebleven is en zelfs 23 kilogram lichter is. Door het gebruik van extra sterk staal is het platform van de Nissan JUKE stugger dan voorheen en biedt hij meer stabiliteit, juist in bochten.

De Nissan JUKE wordt aangedreven door een efficiënte DIG-T 117 pk turbobenzinemotor die betere prestaties en meer verfijning biedt, en bovendien zuiniger is geworden. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-bak of sportieve 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) en schakelflippers. De bestuurder kan kiezen uit drie rijstanden: Eco, Standard en Sport.

(https://i.ibb.co/tqVGfX2/35-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/3pg3XzF)

Geavanceerde technologie
De nieuwe Nissan JUKE is uitgerust met Nissans vernieuwende infotainment- en geavanceerde rijassistentiesystemen. Met Nissan Intelligent Mobility is de nieuwe JUKE de meest verbonden Nissan ooit.

Nissan Intelligent Mobility
Voor de eerste keer is de Nissan JUKE leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Speciaal ontworpen voor ‘single-lane’ snelweggebruik, versnelt, vertraagt en stuurt ProPILOT voor de bestuurder om op die manier de juiste afstand, snelheid en plaats in het midden van het rijvak te behouden.

Als aanvulling op ProPILOT biedt de nieuwe Nissan JUKE tal van veiligheidstechnologieën, waaronder Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersherkenning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Lane Intervention, Rear Cross Traffic Alert en – uniek in het segment – Blind Spot Intervention.
Dit laatste systeem is een Nissan-primeur. Het waarschuwt de bestuurder voor een auto die zich in de blinde hoek bevindt en stuurt – indien nodig – de JUKE terug naar zijn oorspronkelijke positie op de rijbaan.

(https://i.ibb.co/qxPnzTL/22-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/hCtMk3x)
(https://i.ibb.co/Brh1YHJ/28-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/b24fGjV)

Connectiviteit, infotainment en Bose® Personal® Plus
Het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem heeft Apple CarPlay® waarmee inzittenden de apps op hun smartphone kunnen spiegelen aan het 8-inch display. Bestuurders hebben ook toegang tot TomTom Maps & Live Traffic. Ze kunnen bovendien de wifi activeren zodat andere inzittenden online kunnen gaan met hun tablet of laptop.

Met de NissanConnect Services app hebben eigenaren van de Nissan JUKE controle over verschillende aspecten van hun auto. Ze kunnen bijvoorbeeld zien of hun JUKE op slot staat en zo niet, de portieren alsnog op afstand vergrendelen. Voor extra veiligheid kunnen ze de bandspanning en het oliepeil controleren voordat ze de weg opgaan.

Om het leven van JUKE-rijders nog gemakkelijker te maken, hebben eigenaren met Google Assistant controle over diverse functies zoals de verlichting. Bovendien kunnen ze bestemmingen naar het navigatiesysteem van de auto sturen door tegen hun smartphone te praten.

Met het Bose® Personal® Plus audiosysteem kunnen inzittenden volop genieten van de muziek die uit acht speakers komt, inclusief twee sets Bose UltraNearfield-speakers die zich in de voorste hoofdsteunen bevinden.

(https://i.ibb.co/3Nkk2Rk/08-Nissan-aankondiging-nieuwe-JUKE-source.jpg) (https://ibb.co/PhttKDt)

Exclusieve lanceringseditie
Om de lancering van de gloednieuwe Nissan JUKE te vieren, kunnen klanten vandaag al hun bestelling plaatsen voor een speciale uitvoering: de Nissan JUKE Première Edition. De uitrusting bestaat onder andere uit NissanConnect, parkeersensoren voor en achter, een Two-Tone lak en 19-inch lichtmetalen velgen, een maat die uniek is in het B-SUV-segment. Er zijn vijf kleurencombinaties mogelijk, allemaal met een zwart dak. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over het Cold Pack, dat bestaat uit verwarmbare voorstoelen en een verwarmbare voorruit.

De Nissan JUKE Première Edition is verkrijgbaar in Nederland voor € 27.990, - in combinatie met een manuele transmissie of € 29.990, - met de DCT-transmissie.

Nissan produceert de volledig nieuwe Nissan JUKE in de prijswinnende productiefaciliteit in Sunderland, Groot-Brittannië. De eerste Europese leveringen beginnen eind november van dit jaar.


Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Razenderudi op september 03, 2019, 19:43:03 pm
Ik vind hem geweldig nu nog met een hybride motor  \-/
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Wilbert op september 03, 2019, 19:57:36 pm
Qua motor maar een smaak. Vraag me af wat voor motor dit nu is. Een nieuwe driecilinder, een magere variant van de huidige 130 pk Renault Mercedes motor of (meest waarschijnlijk)de huidige motor die in de CVT exemplaren zit.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nissanwielmonteur op september 03, 2019, 19:59:13 pm
Volgens mij is dat de 3 cilinder versie van wat nu de 1.2 is.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Eddy S• op september 03, 2019, 20:11:19 pm
Zal de 3-cylinder 1.0 DIG-T 117pk zijn die ook in de Micra N-Sport zit (in België dan toch).
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: T&T op september 03, 2019, 21:08:08 pm
Wat Eddy in het vorige bericht schrijft klopt.

Heb dit vorigeweek van mijn dealer vernomen.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nissanwielmonteur op september 03, 2019, 21:38:18 pm
Inderdaad een 1.0 DIG-T 3 cilinder van 117pk
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nissanwielmonteur op september 03, 2019, 21:43:48 pm
Beschikbare uitvoeringen ook gevonden:

Visia
Acenta
N-Connecta
Premiere Edition
N-Design
Tekna

Alle leverbaar met 6-bak of DCT automaat. DCT niet voor Visia.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Hanno op september 03, 2019, 22:52:30 pm
Ziet er goed uit  \-/

Volgens mij wordt hij later nog leverbaar met de 1.3 TCe viercylinder motor.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: tweakradje op september 04, 2019, 00:50:49 am
Ziet er strak uit. Beetje Toyota CR-V. Daarmee verliest ie wel zijn "schattigheid" (en vrouwelijke koper?)
Zo verging het ook de Micra. Keuzes van Nissan.

Het interieur is dik in orde (we zien natuurlijk wel de duurste versie). Analoge klokkenwinkel is nog niet vervangen door LCD schermen. Jammer. Had hem wel gestaan.

Geen (mild) Hybrid?

Iemand foto's van de goedkopere versies?
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nicole op september 04, 2019, 06:52:51 am
Het ziet er aan de buitenkant prachtig uit.  Het interieur kan ik niet heel erg waarderen en dan met name het grote scherm. Maar als hij bij de dealer staat ga ik zeker kijken.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: juke2014 op september 04, 2019, 08:33:30 am
Tis een mooitje geworden.... niet echt veel veranderd van het originele design. \-/
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: tweakradje op september 04, 2019, 12:09:49 pm
Autogefuhl statische review


https://www.youtube.com/watch?v=sOLwP3_v9ic
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: michelvantriet@gmail.com op september 04, 2019, 13:36:11 pm
Voor de enthousiastelingen de link naar de engelse configurator.

https://www.nissan.co.uk/vehicles/new-vehicles/juke-2019/configurator.html
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: T&T op september 04, 2019, 16:39:06 pm
Meer info op Nissan.nl (https://www.nissan.nl/voertuigen/nieuw/juke-2019/afmetingen-en-motoren.html)

(https://i.ibb.co/pb31DzK/Interieur.jpg) (https://ibb.co/FmBhvwY)
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Patrick van Neijenhof op september 04, 2019, 21:03:49 pm
Ik moet zeggen dat ondanks het nog altijd een dubbele koplamp partij blijft, dit keer ik het er niet verkeerd uit vind zien. Ook de strakke lijnen aan de achterkant komen mooi uit.

Dus met dat gezegd te hebben, en met de hulp van onze in-house designer Eddy hebben we meteen onze mooie banner voorzien van de nieuwe Juke  ;)
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: T&T op september 04, 2019, 21:28:20 pm
Mag wel zeggen dat het er weer schitterend uitziet.
Bedankt Eddy  \-/
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: jiepie op september 04, 2019, 21:38:10 pm
Nooit echt een voorstander geweest van de Juke ( ik druk mij zeer voorzichtig uit) maar bij deze nieuwe versie moet ik mijn mening toch herzien.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Hanno op oktober 18, 2019, 00:57:17 am
Alle prijzen van de nieuwe Juke.

https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/alle-prijzen-nissan-juke-bekend-gemaakt/
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Eddy S• op oktober 22, 2019, 13:40:39 pm
En hier filmpje over de productielijn

http://youtu.be/d7l7UAdy7ZM (http://youtu.be/d7l7UAdy7ZM)
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: tigrimang op oktober 22, 2019, 14:01:45 pm
En ik maar denken het is een automatische rollerbaan.. ik zie minimaal 4 mensen elke keer eromheen staan :)
Leuk om te zien!
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Familie Mulder op januari 19, 2020, 13:43:50 pm
Hier ons nieuwe bezit.
1.0 DIG-T 117 Premiere Edition kleur Burgundy.
(https://i.ibb.co/zSVLD0V/20200116-140948.jpg) (https://ibb.co/zSVLD0V)
(https://i.ibb.co/k1Ymnyc/IMG-4827.jpg) (https://ibb.co/k1Ymnyc)
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: T&T op januari 19, 2020, 13:56:13 pm
Mooie wagen en gefeliciteerd  \-/
Veel plezier gewenst en ik hoor graag hoe de wagen bevalt.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Hendrik op maart 16, 2021, 21:00:33 pm
Het wachten is beloond,( bye QQ  J11 :'( welkom Juke F16 \-/)
vandaag dus onze Juke DIG-T117 N-Design opgehaald en de QQ J11 1,5 DCi Connect edition ingeruild.
De Juke betreft dus de N- Design in Burgundy & Black met als opties
- Interieur Pack
- Technology Pack
- Cold Pack
- Two-Tone Lak
- afneembare trekhaak
waren al wat langer op zoek naar een leuke Juke, we hadden de N design in deze uitvoering enkele maanden geleden "gespot"en zowel mijn vrouw als ik vonden deze in de Two-Tone (Burgundy & Black) icm 19" lichtmetalen velgen Akari Black een mooie combinatie :yep:
Een nieuwe vonden we echter behoorlijk aan de prijs, dus dan maar afwachten op een leuke demo
en ja 2 wkn terug een Demo gespot (van aug-2020)op internet bij Nissan dealer, inruilprijsQQ opgevraagd en icm de vraagprijs besloten we om naar betreffende dealer voor een proefrit
Na de proefrit toch maar eens om de tafel gaan zitten om te kijken of we tot een "deal" konden komen,
en naar wat heen/weer geschuif/gepraat toch tot een deal kunnen komen, wij hadden uiteraard een budget in ons hoofd wat we max bij wilde betalen, en de verkoper wat hij max wilde bieden ;D
al met al zijn beide partijen tevreden denk ik want de koop kon gesloten worden. ;)
Zodra het weer wat beter is zal ik wat foto's  maken en deze hier plaatsen :)
de profiel foto van mij laat al een klein tipje van de sluier zien ;D
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nissanwielmonteur op maart 16, 2021, 21:20:08 pm
Gefeliciteerd Hendrik,

Veel plezier ermee.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: JukeHarley op maart 31, 2021, 22:11:47 pm
Ik dacht dat bij de middenconsole een verlichte ring zat?
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Nissanwielmonteur op maart 31, 2021, 22:19:34 pm
Die is sinds de productie van datum X niet meer gemonteerd.
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: aggie op april 01, 2021, 06:53:44 am
Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst en veel rijplezier gewenst

P/s  schitterende bolide

groetjes Aggie
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Hendrik op mei 25, 2021, 16:12:16 pm
(https://i.ibb.co/QjV6TZ4/20210416-145212.jpg) (https://ibb.co/QjV6TZ4)

(https://i.ibb.co/9Ts4PFt/20210416-145041.jpg) (https://ibb.co/9Ts4PFt)

(https://i.ibb.co/rsZLDCB/20210416-145151.jpg) (https://ibb.co/rsZLDCB)

(https://i.ibb.co/pW1Cws5/20210416-145326.jpg) (https://ibb.co/pW1Cws5)

Hier nog de beloofde foto's voor degene die ze niet op Fb kan zien,

Nu ruim 2500km verder,
aflevering bij Bochane ( Boxmeer) verliep niet vlekkeloos, auto stond niet klaar (junior)verkoper (JvH) was hem halen bij de "poetser" volgens collega verkoper, nou volgens mij was hij door de wasserette geweest en moest er nog wat bandenzwart opgesmeerd worden voor een frissere look,
dus kopje koffie aangeboden gekregen en gewacht totdat JvH er was met de Juke,(ca. 15 min. later)
Wel wat uitleg gekregen hoe/wat, maaaaar!!! opeens miste ik de hoedenplank, was niet meer standaard volgens verkoper, (naast staande nw Juke had er echter wel een) Oh pak die dan maar  ::) ook instructie /OH boekje niet aanwezig,(lag nog in Wpl.?? ) geen witte nummerplaat (bij geplaatste trekhaak), toegezegde Lakstift ook niet aanwezig,( staat nu nog steeds op nalevering >:(, veiligheids pakket ook niet aanwezig!!!
voor de rest leek het aardig voor elkaar volle tank+20 dkm OH beurt gehad(zat in iedergeval schone olie in ;D)
Vertrouwen in Bochane heeft enorme "knauw"gekregen, hoorde later dat JvH per 1-mei niet meer werkzaam is bij Bochane Boxmeer \-/ verkoop nu aanhangwagens, kan nu dus alleen beter worden bij Bochane ;D
verder de volgende problemen tegen gekomen kraak / piep achterin ( bleek kofferbak slot) en R- achterruit mechanisme werkte niet, opgelost ( garantie claim) andere Nissan Dealer \-/
Verder hij rijdt heerlijk, is lekker fel, en zuinig (4.6 l/100km) als je je R-voet kan beheersen ;)
tot nu toe met auto best tevreden met Bochane(Boxmeer) minder.
Toegezegde Lakstift (Burgundi rood) wacht ik dus nog op was moeilijk/niet leverbaar via Nissan, wordt nu geregeld door schade afdeling van Bochane ::) volgens bedrijfsleider. bleek dat JvH hem helemaal niet besteld had.!!( wat een *****)
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Hanno op mei 25, 2021, 16:22:32 pm
Ziet er mooi uit, befeliciteerd  \-/
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: juke2014 op mei 27, 2021, 06:07:32 am
Top...ook de kleur.  \-/ Gefeliciteerd met de Bolide
Titel: Re: Juke 2019
Bericht door: Familie Mulder op september 05, 2021, 21:26:21 pm
We zijn weer over naar de QQ en hopen hem over 18 dagen geleverd te krijgen.